👣 Superviseret gå-træning som enetime/personlig træning

Timen indledes med en kort introduktion til ‘Gå dig i balance’, hvorefter dit ønske og formål med forløbet afklares. Herefter ser jeg dig gå.

Med udgangspunkt i dit mål og ganganalysen superviserer jeg dig, så du får lige netop de korrektioner, der gavner din krop og din gangbevægelse.  

Erfaringen viser, at det er en god ide at video-optage gangen. Det vigtigste er dog at nå frem til, at du mærker den gode og naturlige gangbevægelse.

For at få bevægelsen godt intregreret i din krop og opnå den fulde effekt skal du forvente at deltage i 3-5 lektioner – med 1 til 4 ugers mellemrum. 

Mødested: Indgangen til Kalvebod Fælled på parkeringspladsen Otto Baches Allé, 2300 Kbh. S. – Andet mødested kan aftales. – Det foregår ude i den friske luft.

Priser:

1 time: 650 kr.

Booker du 3 timer fra start, er prisen 1700 kr. – du sparer altså 250 kr. 

Aftal en tid: 

☎️ 26 23 97 62

📧 liol@email.dk – mailto:liol@email.dk

👣 Superviseret gå-træning via telefon

Send mig en video optaget i slowmotion hvor din gang ses fra siden og forfra. 

Herefter aftaler vi et tidspunkt for et gående telefonmøde, hvor jeg superviserer dig til en bedre gangbevægelse.

Tilbuddet henvender sig primært til dig, der bor længere væk fra Københavns-området. 

Pris: 300 kr. 

Aftal en tid: 

☎️ 26 23 97 62

📧 liol@email.dk – mailto:liol@email.dk

👣 Walk and talk

Timen starter med at afklare dit ønske og formål med seancen. Via spejling og coachende spørgsmål går vi bogstavelig talt ind til kernen af din aktuelle udfordring. 

Alle kroppens celler aktiveres, når vi er i bevægelse og går – kroppen ‘tænker’ bedre. Når du mentalt og/eller følelsesmæssigt kommer i kontakt med det betydningsfulde, reagerer kroppen, og det afspejler sig i din krop og dermed i din gang -ofte som en aha-oplevelse. Du har nu et nyt udgangspunkt at gå og udvikle dig fra – trin for trin.

Mødested: Indgangen til Kalvebod Fælled på parkeringspladsen Otto Baches Allé, 2300 Kbh. S. – Andet mødested kan aftales. – Det foregår ude i den friske luft. 

Pris for 1,5 time: 700 kr. 

Aftal en tid: 

☎️ 26 23 97 62

📧 liol@email.dk – mailto:liol@email.dk

Betaling og betingelser:

Betaling foregår via MobilePay eller kontant. 

En aftale er bindende, og et afbud skal ske senest 24 timer inden aftalen på tlf. 26 23 97 62 – ellers betales 50 % af prisen. Ved udeblivelse betales den fulde pris.