‘Tænk sig at jeg skulle blive over 50 år, før jeg lærte at gå godt.’ (kvinde 52 år)

‘Det var fantastisk for mig at møde dig og dine gå-principper. Jeg er blevet fuldstændig vild med at prøve at gå rigtigt, og jeg gør det alle steder jeg kan. Og jeg fortæller alle om hvor fantastisk du er 😊 Glæder mig til at du kan hjælpe mig mere en gang til næste år.’ (kvinde)

‘Efter knæoperation og genoptræning søgte jeg en god gå-måde, så jeg hele tiden er i kontakt med min lår muskel og ikke halter. Det fik jeg hos Lisbeth, og det har fremmet processen i min genoptræning – så det jo dejligt. Stor tak til Lisbeth.’ (kvinde 35 år)

‘Når jeg med lethed går i balance, begynder jeg automatisk at nynne. Ligeså snart jeg går, som jeg plejede, er det svært at nynne’. (kvinde 64 år)

‘Skøn og lærerig gåtur med Gå dig i balance. Jeg fik god og professionel vejledning til at forbedre gangen – så nu går jeg også med armene, og det kan mærkes helt ned i fødderne. Det kan virkelig anbefales!’ (kvinde 56 år)

‘Når jeg bruger mine muskler mere i fødderne, som du forklarer Lisbeth, kan jeg bedre slappe af i mine hofter – og det er meget lettere at gå på den måde’.  (kvinde 77 år)

‘At lære at gå er som at få et kørekort til kroppen – og hver gåtur giver mere mening. Prøv det!’ (kvinde 55 år)

‘Sådan kommer jeg aldrig til at gå igen – hvor har jeg lært meget om mig selv på kort tid.’ (kvinde 70 år)

‘Det er jo meget lettere at gå på denne måde – hvorfor gør vi det så besværligt? Der er vist mange, der kan have brug for det her. (kvinde 34 år)

‘At gå godt er næsten som at danse. Før fik jeg ondt i hoften efter at have gået et par kilometer – det gør jeg ikke mere.’ (kvinde 48 år)

‘Nu behøver jeg ikke min rollator mere – og jeg kan virkelig gå let og hurtigt.’ (mand 87 år)

‘Tak for kurset “Få mere ud af din gang” – det er præcis hvad jeg har fået – en meget mere glidende gang, der koster SÅ meget mindre energi’.

‘I Ældre Sagen Østerbro’s regi har jeg deltaget i Lisbeths gang-kursus 👣for ca 1/2 år siden.🍀🍀🍀
Og nogle timer med Lisbeth Olesen kan kun anbefales!!!❤️🌺❤️
Lisbeth er et herligt menneske 😊, bogstavelig talt “helt nede på jorden”, og tydeligvis med erfaring i at undervise – bl.a. fra sin tid på Gotved Instituttet.
– En god iagttager, som forstår at bringe kursisternes bevægemønstre i spil i sin undervisning på en positiv og konstruktiv måde, så selv den mest gå-besværede får øget mod på at “komme derudad”.👌😊👌
På mit hold på Østerbro har vi taget lidt af Lisbeths gå-læring til os, så vi i juni og august lader noget af motionstræningen foregå udendørs med gang-bevidsthed som tema. Og deltagerne elsker det.👣😀👣
Derudover: I Ældre Sagens Østerbro-afdeling blev arrangeret en dag mere med Lisbeth Olesen, fordi hendes 1. kursusdag i vinter var så stor en succes.
Nr. 2 gang afholdtes to seancer. Hvorved deltagerne opdeltes i alm gående og gangbesværede. Idet decideret gangbesværede slet ikke deltog 1. gang.
Min >100%’s anbefaling!!!! 👏👏👏’