Velkommen til ‘Gå dig i balance’ 🚶‍♂️🚶‍♀️

Med afsæt i min viden og ekspertise som bevægelsespædagog og vejleder med mange års erfaringer bidrager jeg til at højne værdien af at gå, så endnu flere kan få glæde af at gå sig i balance. Meningsfuld bevægelse, der giver energi, mindsker stress og øger bevægeglæden: et naturligt universalmiddel for kroppen og måske den korteste vej til større sundhed fysisk og mentalt – og så er det lige til at gå til.

Overordnet har jeg forskellige tilgange til at optimere gangbevægelsen:
1. Teknik: øvelser og opmærksomhed på bevægelse med kroppens led i balance.
2. Bevægelseskvalitet: her arbejdes der bl.a. med fjedring og sving, som fremmer musklernes evne til at samarbejde.
3. Flow: fokus på naturlige bevægelsesenergier, som virker frigørende og energigivende.

Det er teknikker og anvisninger, der taler til kroppen og dens iboende naturlige bevægelser – det skal mærkes og opleves.

På en workshop/foredrag/kursus får i indsigt i grundprincipperne for en god gangbevægelse. Praktisk er det nogle generelle anvisninger, der gennemgås. Indholdet og fokusområder tilrettes den aktuelle gruppe. 
Ved en enetime/personlig træning har jeg øje på helheden i din gangbevægelse. Udfra hvor du ‘falder ud’ i gangen, superviserer jeg dig til at genfinde den gode gangbevægelse. 

Du kan læse mere under menuen ‘Jeg tilbyder

Ønsker du også at genfinde det naturlige bevægelsesmønster og lære at gå, er du velkommen til at kontakte mig mailto:liol@email.dk

Gå dig i balance – Måske dit livs bedste investering!!